| شما عضو نیستید، برای دسترسی کامل به سایت لطفا ثبت نام نمایید |
|
![]() |
![]() |
||||||||
| |||||||||
(#1)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
با سلام وعرض تبريك به مناسبت ولادت با سعدت كريمه ي اهل بيت حضرت معصومه (س) دومين ويژه نامه تالار را باموضوع ولادت ايشان درقسمتهاي زيرآماده وسهمي كوچك دراين شادي بدست مي آوريم :
1-فایل های صوتی سخنرانی ویژه ولادت 2- معرفی کتاب با موضوع حضرت معصومه (س) ودرصورت امكان فايل پيوست آن 3- مداحي بصورت متن ویاصوت 4- منتخب جملات وروايات حضرت معصومه (س) 5- بیان روایات عبرت انگیز 6- آماده سازی کلیپ های صوتی وتصویری ویژه ولادت 7- تصاوير زيبا ومرتبط با موضوع 8- دلنوشته ، دكلمه يا هر متن ادبي زيبا با موضوع ولادت كريمه اهل بيت 9- مطالب ويژه دختران منتظر مطالب زيباي دوستان هستيم. اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
(#2)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
![]() نام شریف آن بزرگوار فاطمه و مشهورترین لقب آن حضرت، «معصومه» است. پدر بزرگوارش امام هفتم شیعیان حضرت موسى بن جعفر علیه السلام و مادر مكرمهاش حضرت نجمه خاتون سلام الله علیها است . آن بانو مادر امام هشتم نیز هست . لذا حضرت معصومه سلام الله علیها با حضرت رضا علیه السلام از یك مادر هستند. ولادت آن حضرت در روز اول ذیقعده سال 173 هجرى قمرى در مدینه منوره واقع شده است. دیرى نپایید كه در همان سنین كودكى مواجه با مصیبت شهادت پدر گرامى خود در حبس هارون در شهر بغداد شد. لذا از آن پس تحت مراقبت و تربیت برادر بزرگوارش حضرت على بن موسى الرضا علیه السلام قرار گرفت. در سال 200 هجرى قمرى در پى اصرار و تهدید مأمون عباسى سفر تبعیدگونه حضرت رضا علیه السلام به مرو انجام شد و آن حضرت بدون این كه كسى از بستگان و اهل بیت خود را همراه ببرند راهى خراسان شدند. یك سال بعد از هجرت برادر، حضرت معصومه سلام الله علیها به شوق دیدار برادر و ادای رسالت زینبی و پیام ولایت به همراه عدهاى از برادران و برادرزادگان به طرف خراسان حركت كرد و در هر شهر و محلى مورد استقبال مردم واقع مىشد. این جا بود كه آن حضرت نیز همچون عمه بزرگوارشان حضرت زینب سلام الله علیها پیام مظلومیت و غربت برادر گرامیشان را به مردم مؤمن و مسلمان مىرساندند و مخالفت خود و اهلبیت علیهم السلام را با حكومت حیلهگر بنىعباس اظهار مىكرد. بدین جهت تا كاروان حضرت به شهر ساوه رسید عدهاى از مخالفان اهلبیت كه از پشتیبانى مأموران حكومت برخوردار بودند، سر راه را گرفتند و با همراهان حضرت وارد جنگ شدند، در نتیجه تقریباً همه مردان كاروان به شهادت رسیدند، حتى بنابر نقلى حضرت معصومه سلام الله علیها را نیز مسموم كردند. به هر حال، یا بر اثر اندوه و غم زیاد از این ماتم و یا بر اثر مسمومیت از زهر جفا، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بیمار شدند و چون دیگر امكان ادامه راه به طرف خراسان نبود قصد شهر قم را نمود. پرسید: از این شهر«ساوه» تا «قم» چند فرسنگ است؟ آن چه بود جواب دادند، فرمود: مرا به شهر قم ببرید، زیرا از پدرم شنیدم كه مىفرمود: شهر قم مركز شیعیان ما است. بزرگان شهر قم وقتى از این خبر مسرت بخش مطلع شدند به استقبال آن حضرت شتافتند؛ و در حالى كه «موسى بن خزرج» بزرگ خاندان «اشعرى» زمام ناقه آن حضرت را به دوش مىكشید و عده فراوانى از مردم پیاده و سواره گرداگرد كجاوه حضرت در حركت بودند، حدوداً در روز 23 ربیع الاول سال 201 هجرى قمرى حضرت وارد شهر مقدس قم شدند. سپس در محلى كه امروز «میدان میر» نامیده مىشود شتر آن حضرت در مقابل در منزل «موسى بن خزرج» زانو زد و افتخار میزبانى حضرت نصیب او شد. آن بزرگوار به مدت 17 روز در این شهر زندگى كرد و در این مدت مشغول عبادت و راز و نیاز با پروردگار متعال بود. محل عبادت آن حضرت در مدرسه سِتّیه به نام «بیت النور» هم اكنون محل زیارت ارادتمندان آن حضرت است. سرانجام در روز دهم ربیع الثانى و «بنا بر قولى دوازدهم ربع الثانى» سال 201 هجرى پیش از آن كه دیدگان مباركش به دیدار برادر روشن شود، در دیار غربت و با اندوه فراوان دیده از جهان فرو بست و شیعیان را در ماتم خود به سوگ نشاند. مردم قم با تجلیل فراوان پیكر پاكش را به سوى محل فعلى كه در آن روز بیرون شهر و به نام «باغ بابلان» معروف بود تشییع نمودند. همین كه قبر مهیا شد در این كه چه كسى بدن مطهر آن حضرت را داخل قبر قرار دهد دچار مشكل شدند، كه ناگاه دو تن سواره كه نقاب به صورت داشتند از جانب قبله پیدا شدند و به سرعت نزدیك آمدند و پس از خواندن نماز یكى از آن دو وارد قبر شد و دیگرى جسد پاك و مطهر آن حضرت را برداشت و به دست او داد تا در دل خاك نهان سازد. آن دو نفر پس از پایان مراسم بدون آن كه با كسى سخن بگویند بر اسبهاى خود سوار و از محل دور شدند. بنا به گفته بعضی از علما به نظر مىرسد كه آن دو بزرگوار، دو حجت پروردگار: حضرت رضا و امام جواد علیهماالسلام باشند چرا كه معمولاً مراسم دفن بزرگان دین با حضور اولیاء الهی انجام شده است. پس از دفن حضرت معصومه سلام الله علیها موسى بن خزرج سایبانى از بوریا بر فراز قبر شریفش قرار داد تا این كه حضرت زینب فرزند امام جواد علیه السلام به سال 256 هجرى قمرى اولین گنبد را بر فراز قبر شریف عمه بزرگوارش بنا كرد و بدین سان تربت پاك آن بانوى بزرگوار اسلام قبلهگاه قلوب ارادتمندان به اهلبیت علیهم السلام و دارالشفای دلسوختگان عاشق ولایت و امامت شد. اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
| تشکر شده توسط : | Ali Akbar (10-20-2009), asal (10-20-2009), bahar (10-20-2009), faridehsarvi (10-20-2009), قناری (10-20-2009) |
(#3)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
شفاى فلج
مرحوم حضرت آیة الله حاج شیخ مرتضى حائرى (ره) ، نقل فرمودند: شخصى بود به نام آقا جمال، معروف به «هژبر» كه دچار پا درد سختى شده بود به طورى كه براى شركت در مجالس مى باید كسى او را به دوش مى گرفت و كمك مى كرد. عصر تاسوعا، آقاى هژبر به روضه اى كه در مدرسه ی فیضیه از طرف مرحوم آیة الله حاج شیخ عبدالكریم حائرى تشكیل شده بود، آمد. آقا سید على سیف (خدمتگزار آیة الله حائرى) كه نگاهش به او افتاد، به او پرخاش كرد كه: سید این چه بساطى است كه در آورده اى، مزاحم مردم مى شوى اگر واقعاً سیدى، برو از بى بى شفا بگیر.آقاى هژبر تحت تأثیر قرار گرفت و در پایان مجلس به همراه خود گفت: مرا به حرم مطهر ببر، پس از زیارت و عرض ادب، با دل شكسته، حال توجه و توسلى پیدا كرد و سپس به خواب رفت. در خواب دید كسى به او مى گوید: بلند شو. گفت: نمى توانم. دوباره گفت: مى توانى، بلند شو. سپس عمارتى را به او نشان داد و گفت: این بنا از حاج سید حسین آقاست كه براى ما روضه خوانى مى كند، این نامه را هم به او بده. آقا هژبر ناگهان خود را ایستاده مى بیند كه نامه اى در دست دارد ، نامه را به صاحبش رسانده و مى گوید: ترسیدم اگر نامه را نرسانم، درد پا بر گردد. البته كسى از مضمون نامه مطلع نشد، حتى آیة الله حائرى. ایشان فرمودند: از آن به بعد آقاى هژبرعوض شد. گویى از جهان دیگرى بود و غالباً در حال سكوت یا ذكر خدا بود. هدیه حضرت یكى از علماى اعلام چنین نقل مى كند : چند سال پیش از زعامت مرحوم آیة الله العظمى بروجردى به طلاب حوزه علمیه قم بسیار سخت مى گذشت، در حدى كه خود اینجانب كه در منطقه خاكفرج مستأجر بودم، به قدرى از بقال محل نسیه جنس برده بودم كه دیگر خجالت مى كشیدم از منزل خارج شوم و از مسیر آن مغازه بگذرم. روزى به فكر افتادم كه این چه وضعى است، تا كى مى شود صبر كرد. اما این كه چه كنم، به نتیجه اى نمى رسیدم! تا این كه با خود گفتم به حرم مطهر حضرت معصومه(س) كه عمه سادات است و خود من هم كه سید هستم، مى روم و كنار ضریح مطهر فریاد مى كشم و حرف هاى دلم را مى زنم، هر چه مى خواهد بشود؟!با عصبانیت، عبایم را به سر كشیدم و به طرف حرم مطهر حركت كردم . از صحن بزرگ وارد شدم و به طرف صحن عتیق رفتم، از دالانى كه حد فاصل این دو صحن است چند قدم جلو رفتم كه ناگهان خانمى به من نزدیك شد، در حالى كه پوشیه به صورت زده بود و بسیار با وقار بود، پاكت نامه اى به من داد و فرمود: آقا سید! این براى شماست، من كه به قصد دیگرى به طرف حرم مى رفتم، پاكت نامه را گرفته و بى توجه چند قدمى جلوتر رفتم و آن خانم هم به طرف صحن بزرگ رفت، یك مرتبه با خود گفتم ببینم در نامه چه نوشته است؟ و قصه چیست؟ نامه را بازكردم و دیدم دو هزار تومان پول است! با خود گفتم یعنى چه؟ به دنبال خانم رفتم كه بپرسم این پول به چه عنوان و به چه جهت است ؟ به صحن ها و درهاى بیرون مراجعه كردم و اثرى ندیدم! ناگهان زبان دلم به من گفت: چه بسا این هدیه حضرت معصومه(س) است، خصوصاً با آن جمله اى كه خانم به هنگام دادن پاكت بیان كرد. این جا بود كه انقلابى عجیب در من پدیدار شده ، بسیار گریه كردم و به طرف صحن عتیق آمدم ، وارد ایوان طلا شدم، ولى وارد رواق مطهر نشدم، با خود گفتم:«تو لیاقت ندارى وارد شوى، همین جا كنار در توقف كن، تو مثل یك درنده مى خواستى حمله كنى ، ولى حضرت زودتر یك لقمه غذا جلوى تو انداخت تا آرام شوى!» به هر حال بسیار گریه كردم و با عذر خواهى به منزل برگشتم . این شخصیت بزرگوار كه در حال نقل این قضیه نیز بسیار اشك مى ریخت، هنوز شرمنده آن قصه و نیت اولى بود و مبهوت آن كرامات باهره، پس از لحظه اى دوباره ادامه داد، آن مبلغ پول موجب رونق و بركتى در زندگى ما شد كه به حمدالله هنوز محتاج شخصى نشده ام. شفاى چشم بیمار در عصر مرجعیت آیة الله العظمى بروجردى، چند نفر از آشنایان و بستگان معظم له براى درمان بیمارى چشم یك بانوى علویه از خانواده خود به قم آمده بودند تا پس از زیارت مرقد مطهر حضرت معصومه(س) و دیدار آیة الله بروجردى براى مداواى چشم آن علویه به تهران بروند . آنها پس از دیدار با معظم له به حرم مطهر مشرف مى شوند. یكى از اساتید مورد اطمینان مى گفت: در همان روز ( پس از درس) همراه حضرت آیة الله العظمى بروجردى به منزلش مى رفتیم ، در مسیر راه چند نفر از اهالى بروجرد به حضور آیة الله بروجردى آمدند، آیة الله بروجردى از آنها پرسید: «پس چرا براى درمان چشم بانو علویه به تهران نرفتید؟!»آنها با خوشحالى جواب دادند آن علویه در حرم حضرت معصومه(س) متوسل شد و به بركت آن حضرت، چشمانش شفا یافت! آیة الله بروجردى بى آن كه تردید كند، با شنیدن این كرامت، از رفتن به منزل منصرف شده و همان دم براى تشرف به حرم حضرت معصومه(س) روانه شد و با نهایت تواضع به زیارت و شكرگزارى پرداخت. به این ترتیب آن بانوى علویه شفا یافت و دیگر براى معالجه به تهران نرفت. نكته قابل توجه این كه، مرجع بزرگ آیة الله العظمى بروجردى به صحت این گونه كرامت ها اطمینان داشت، از این رو بى درنگ و خاضعانه از خداى بزرگ و سپس از حضرت معصومه تشكر مى كرد. كراماتى به نقل از آیة الله العظمى اراكى ایشان فرمودند: آقا حسن احتشام (فرزند مرحوم سید جعفر احتشام كه هر دو ازمنبرى هاى قم بودند) نقل مى كردند از آشیخ ابراهیم صاحب الزمانى تبریزى (كه مرد با اخلاصى بود) كه من شبى در خواب دیدم به حرم مشرف شدم. خواستم وارد شوم، گفتند حرم قـُرق است براى این كه فاطمه زهرا(س) و حضرت معصومه(س) در بالای ضریح خلوت كرده اند و كسى را راه نمى دهند. من گفتم: مادرم سیده است، من محرم هستم. به من اجازه دادند، وارد شدم دیدم كه این دو نشسته اند و در بالاى ضریح با هم صحبت مى كنند. از جمله صحبت ها این بود كه حضرت معصومه به حضرت زهرا(س) عرض كرد: حاج سید جعفر احتشام براى من مدحى گفته است و ظاهراً آن مدح را براى حضرت مى خواند. شیخ ابراهیم این خواب را در جلسه دوره اى اهل منبر كه حاج سید جعفر احتشام هم در آن حضور داشت نقل مى كند. حاج احتشام به شیخ ابراهیم مى گوید: از آن شعرها چیزى یادت هست؟ گفت: بله در آخر آن شعر داشت ( دختر موسى بن جعفر). حاج سید جعفر احتشام از وعاظ مخلصى بود كه موقع روضه خواندن خودش هم گریه مى كرد. اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
(#4)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
با سلام
دراين نوبت دوفايل صوتي با موضوعات چرا هرکسی حضرت معصومه را زیارت کند بهشت بر او واجب میشود؟وچرا همه نیاز به شفاعت دارند؟را براي دانلودقرار مي دهيم تادوستان بهره ي كافي ازاين روز مبارك ببرند.
اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
(#5)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام میلاد باسعادت کریمه اهل البیت،حضرت معصومه سلام الله علیها را خدمت تمامی شیعیان تبریک میگم فایل صوتی زندیگینامه حضرت معصومه سلام الله علیها ،بمدت 7:41 گوش کنید. مبنع تبیان |
|
|
| تشکر شده توسط : |
(#6)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
كوير براى حضورت نورانى مى شود وپنجره هابه شوق رويت، نيمه شبى رابه سوى خورشيد باز نمى شوند . كوچه پس كوچه هاى قم به يمن حضورت نورانى مى شوند و سروهاى آزاد به احترامت قيام مى كنند.
آرام آرام، بر پهنه كوير حضور پرولايت شكوفه مى دهد ; غربت به يمن غريب معنامى يابد. دلم مى خواهد برايتان از بانويى سخن بگويم كه خيال سبزتان نيمه شبى بر اقامه سبزش سلام مى دهدو در آينه حرمش چهره آرايد. برايتان از بانويى سخن مى گويم كه همانند زينب (س) كه براى قيام قربانى داد و خورشيد عاشورا را با صبرش تعريف كرد، او هم با قدمهاى پرحياتش، به سرزمين كويرى قم حيات بخشيد ودر رگ ايرانيان خون حمايت از ولايت را جارى ساخت. برايتان از بانويى سخن مى گويم كه به يمن حضورش، شهر قم، مركز صدور علم ودانش علوى شد و محل رشد وبالندگى . برايتان از بانويى سخن مى گويم كه بارگاه زيبايش، پناهگاه دل هاى عاشقى است كه شب هاى چهارشنبه در جمكران بيتوته مى كنند. به نيابت از شيعه در نيمه شب هاى كويرى قم، سربرآستان حرم حضرت دوست مى سايند و براى ظهور گل نرگس دعا مى كنند و از بانوى كرامت، براى شكوفه دادن درخت اجابت استمداد مى طلبند. معصومه … معصومه تفسير معصوميت است كه روزگارى در مدينه طلوع كرد، معصومه اقامت غربت است در روزگار غربت نگاه ها، معصومه تفسير بلند تبعيت است از ولايت . معصومه نگاه سبزى است كه از معصوميت سرچشمه مى گيرد، معصومه، روزگار دلداگى است واز غربت به قربت رسيدن . معصومه ترجمان بلند عاشوراست و قصه با زينب هم سفرشدن . معصومه فلسفه شيدايى است و غزل ماندن و بودن، معصومه نگين ايران است كه درقم، شهر اقامه مى درخشد . معصومه ضريت بالاى ارادت به ولايت است، معصومه، قصه بلند مدينه تامشهد است . معصوم انتهاى متبلور است. معصومه سرسلسله تنهايى است، معصومه فانى فى الله است. برداشت ازسايت آستان مقدس حضرت معصومه (س) اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
(#7)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
![]() جمال و کمال فاطمی ( س ) خاک قم گشته مقدس ، از جلال فاطمه
نور باران گشته این شهر از جمال فاطمه گرچه شهرقم شده گنجینه علم و ادب قطره ای باشد ز دریای کمال فاطمه تابش شمع و چراغ و کهربای نورها باشد از نقد جمال بی مثال فاطمه صافی آیینه ایوان نیـــــــکو منظرش گوشه ای از صافی قلب زلال فاطمه عطرآگین گشته ، گر این بارگاه جنتی این نسیمی است از عبیر بی همال فاطمه بر سر ما سایه افکن از کرامت ای بتول شد سعید آن کس که بُد اندر ظـِلال فاطمه آفت دل ها ، غم است بر درگه معصومه ام حرمت من حرمت عز و جلال فاطمه یارب از غم هاا مرا برهان هم از افسردگی عفو کن ما را به قلب پرملال فاطمه کبریا از درگهش کس را نکرده ناامید خاصه آن کو داشت پشتیبان مثال فاطمه اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
(#8)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
"هر کس او (معصومه (علیها السلام)) را با معرفت به حق او زیارت کند، پاداش او بهشت است."(1)
سخن بالا از امام رضا (علیه السلام) در شان خواهر بزرگوارش فاطمه معصومه (علیها السلام) میباشد. آن حضرت در جای دیگر نیز فرمود: "کسی که معصومه(علیها السلام) را در قمزیارت کند، مانند آن است که مرا زیارت کرده است."(2) امام صادق و امام جواد (علیهما السلام) نیز نسبت به زیارت حضرت معصومه (علیها السلام) سفارش کرده و پاداش آن را بهشت میدانند.(3)و(4) اینها همگی نشان از مقام و مرتبت بلند آن بانوی بزرگوار در پیشگاه خداست؛ چرا که شبیه به این روایات در شان اهل بیت (علیهم السلام) که دارای کمال عصمت هستند، وارد شده که در آنها نیز ثواب بسیار و پاداش فراوان زیارت شگفت آور است؛ اما آیا این پاداشهای بزرگ به هر نوع زیارتی تعلق میگیرد؟ با دقت در روایت اول، امام رضا (علیه السلام)معرفت را شرط اصلی یک زیارت مطلوبی که پاداشش بهشت است، دانسته اند. در نوع توصیه های زیارتی وارد شده از معصومین به خصوص زیارت امامان (علیهم السلام) نیز به زیارت عارفانه توصیه شده و مراتب و درجات ثواب و پاداش هم متناسب با درجات معرفت دانسته شده است. بنابراین، مناسب است به برخی از جلوه ها و شئون این معرفت بپردازیم: اولین شاخصهای که در این معرفت نهفته است، آنست که انسان باور داشته باشد که ضمن حرمت نهادن به مقام والای اولیای خدا، باید در همه ی عرصه های معنوی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، ایشان را پیشوا و مقتدا قرار داده و به حق از آنان پیروی کند. بدیهی است که رسیدن به این معرفت و اعتقاد نسبت به اولیای خدا زمانی ممکن است که اوصاف والای انسانی و الهی آنان دانسته و از شایستگی های وجودی آنان آگاهی لازم و کافی حاصل شود. از این رو اعتراف به کمالات و فضایل آنها از یک سو و اقرار به ضلالت و بی کفایتی دشمنان و مخالفان آنها از سوی دیگر، از شاخصههای برجسته ی این نوع از معرفت شناخته میشود. بر این پایه در برخی از زیارتنامه ها در کنار جمله ی "من نسبت به حق شما معرفت دارم"(5) جمله ی "من نسبت به فضیلت شما اقرار میکنم" و " من نسبت به جایگاه شما و گمراهی مخالفین شما آگاه هستم"(6) آمده است. از سوی دیگر تولی و اظهار ولایت و دوستی نسبت به اولیای خدا و تبری و اظهار عداوت نسبت به دشمنان آنان میتواند از بهترین زمینه های معرفت و شناخت معرفی شود؛ زیرا انسان به وسیله محبت و دوستی، در حقیقت به خصائص و اخلاق و رفتار و اندیشه اولیای الهی نزدیکتر میشود و آنگاه که از دشمنان آنها دور و جدا میشود، در واقع از خصلتها و اوصاف تنزیهی و ناشایست که مورد نهی آنهاست، فاصله میگیرد. این خود شیوه ای عملی در افزایش معرفت است. از این روی نوعا در زیارت نامه ها در کنار جمله ی "من نسبت به حق شما معرفت یافته ام"(7)، جمله ی "دوست شما و دوستان شما، کینهور نسبت به دشمنان شما و معاند آنان هستم"(8) آمده است. به عنوان نمونه ای دیگر، در زیارتنامه حضرت معصومه(علیها السلام) در کنار عبارت "از خدا میخواهم ... معرفت شما را از ما نگیرد" (9)، جمله: "به وسیله ی دوستی و محبت نسبت به شما و بیزاری جستن از دشمنان شما، به خدا تقرب میجویم." (10) آمده است تا راه مناسبی برای افزایش معرفت باشد. در سایه ی چنین معرفتی است که چونان پاداشهای بزرگی برای زیارت اولیای خدا برشمرده شده است. لذا رسیدن به آن پاداشها (از جمله بهشت) با زیارت بدون شرایط، پندار باطلی است. بنابر این برای راهیابی به سعادت و هدایت، لزوما باید پیوسته خود را به اخلاق اولیای الهی آراست و خویشتن را از اخلاق دشمنانشان پاک نمود و در راه رضای خدا قدم برداشت که این اولین گام در زیارت با معرفت است .. (برگرفته از کتاب "فلسه ی زیارت و آیین آن"، تألیف: "حجة الاسلام مرتضی جوادی"(با اندکی تصرف و اضافات)) پاورقیها: 1-قال الإمام علی بن موسی الرضا (علیه السلام): "مَنْ زارَها عارِفاً بِحَقِها فَلَهُ الْجَنَهُ" (بحار الأنوار، جلد 48، صفحه 317) 2-قال الإمام علی بن موسی الرضا (علیه السلام): "مَنْ زارَ الْمَعْصُومَهَ بِقُمْ کمَنْ زارَنی" (ریاحین الشریعه، جلد 5، صفحه 35) 3-به عنوان نمونه، عده از مردم رى بر امام صادق (علیه السلام) وارد شدند و گفتند: ما اهل رى هستیم، آن حضرت فرمود: مرحبا بر برادران قمى ما، گفتند: ما اهل رى هستیم. اما آن حضرت سخن خود را باز تکرار نمود. آنان چند بار گفتند و باز همان پاسخ را شنیدند. سپس امام صادق (علیه السلام) فرمود: "خدا را حرمى است که مکه است، و رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) را حرمی است که مدینه است و امیر المؤمنین(علیه السلام) را حرمى است که کوفه است و برای ما نیز حرمى است که شهر قم است و البته در آن زنى از فرزندانم بخاک رود به نام فاطمه؛ و هر که او را زیارت کند، بهشت بر او واجب شود."(بحار الأنوار، جلد 57، صفحه 217) 4-از امام محمد بن علی الجواد (علیه السلام) نقل شده است که آن حضرت فرمود: "کسى که قبر عمّهام را در قم زیارت کند بهشت برایش مىباشد."(کاملالزیارات ص : 324) 5-"عارف بحقکم" (من لا یحضره الفقیه، جلد2، صفحه 614) 6-"مستبصر بشانکم و بضلالة من خالفکم" (من لا یحضره الفقیه، جلد2، صفحه 613) 7-"عارف بحقکم" (من لا یحضره الفقیه، ج2، ص: 614) 8-"موال لکم و لأولیائکم مبغض لأعدائکم و معاد لهم " (من لا یحضره الفقیه، جلد 2، صفحه 614) 9-"اسئل الله .. أن لا یسلبنا معرفتکم" (بحار الأنوار، جلد 99، صفحه 265) 10-"أتقرب إلی الله بحبکم و البرائة من أعدائکم" (بحار الأنوار، جلد 99، صفحه 265) اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
| تشکر شده توسط : |
(#9)
|
|
مدیر انجمن
![]() |
اين هم براي شادي بيشتردوستان چندمولودي با صداي حاج محمود كريمي به همرا زيارت نامه حضرت با صداي حجه الاسلام واضحی .
![]() التماس دعا اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (بوک مارک ها) |
| برچسب ها |
| حضرت, روزدختر, س, معصومه, نامه, ولادت, ويژه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|